Aplicacions educatives a Internet

Aplicacions educatives a Internet

dissabte, 16 de maig del 2009

Formació dels mestres

Al diari El país he trobat dues notícies sobre les noves tecnologies aplicades a les aules:
La primera notícia és del març d'aquest any, i diu que més de la meitat dels professors no s'atreveixen a incloure les TIC a les aules, perquè no les saben utilitzar correctament. Casi tots els centres ja tenen internet, però com què els mestres no estan formats no s'aprofiten al màxim les tecnologies de la informació i la comunicació.

L'any passat, al juny, va sortir al diari la segona notícia. El I Congres Nacional Internet en l'Aula va ensenyar als professors sobre l'aplicació de les TIC a l'aula.

Crec que la meitat de professors, els quals fan referencia a la primera notícia, no volen aprendre com funcionen les noves tecnologies perquè prefereixen seguir fent classe com sempre, amb la pissarra i els llibre, ja que sinó s'haguessin informat i haguessin fet algun curset per aprendre a utilitzar les TIC dins les aules.

I tots els altres mestres, els quals si que estan interessants a aprendre, s'espavilen per trobar cursets, com per exemple el que van fer en el I Congres Nacional Internet en l'Aula.


I a continuació, deixo un vídeo perquè pugeu fer una petita reflexió de si les noves tecnologies són necessàries o no a les aules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada