Aplicacions educatives a Internet

Aplicacions educatives a Internet

dimarts, 26 de maig del 2009

Noves tecnologies en educació infantil. El racó de l'ordinador.

Us presento un llibre de Rosalia Romeo Tena, que es va públicar al febrer de 2006. És un llibre molt enriquidor per aquells mestres que vulguin incloure l'ordinador dins de l'aula.

Resum llibre
:

En l'actualitat, els nens assumeixen amb total normalitat la presència de les tecnologies en la societat. Conviuen amb elles i les adopten sense dificultat per al seu ús quotidià. En aquest sentit, i considerant les demandes socials, els docents hem de propiciar una educació d'acord amb el nostre temps realitzant noves propostes didàctiques i introduint les eines necessàries per a aquesta finalitat. Aquest llibre presenta tres propostes educatives, en les quals s'inclouen fórmules perquè el mestre d'infantil pugui elaborar les seves pròpies activitats amb l'ajuda de l'ordinador, i pugui avaluar i seleccionar el programari eduactiu, adequat a les necessitats d'aquest moment.

En definitiva, l'obra ens explica com incorporar l'ordinador com una eina de treball més per a l'aprenentatge de continguts en educació infantil. Un manual que resultarà molt útil a mestres d'educació infantil de segon cicle (3-6 anys), a estudiants d'aquesta especialitat i també, a aquells professors del primer cicle de primària (6-8 anys), doncs les propostes didàctiques que es presenten poden ser extensibles a nens d'aquest nivell educatiu.

Índex:
  • Introducció
  • Tema 1: Reflexions sobre les noves tecnologies en l'educació infantil
  • Tema 2: Una eina per a prendre
  • Tema 3: Com podem utilitzar l'ordinador a l'aula. El racó de l'ordinador
  • Tema 4: Activitats per al racó de l'ordinador
És un llibre molt interessant per tots aquells mestre que volen incloure l'ordinador a l'aula.

Si us interessa el llibre i el voleu comprar entreu al següent enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada